Verzenden & retourneren

Veilig betaalsysteem

Deze website maakt gebruik van Mollie als betalingssysteem. We accepteren betalingen via iDEAL.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten zijn E 4,95 tenzij anders vermeld bij het product op de site. Op basis van het gewicht van de zending, het volume en het afleveradres van deze specifieke producten worden de kosten apart berekend. Byyon werkt samen met DPD, DHL, TNT Post en TNT-Express om u de beste service en tarieven te garanderen.

Retourneren

Toch niet tevreden met uw aankoop? Natuurlijk is retourneren mogelijk.
U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product, de aankoop te retourneren. U doet dit door binnen deze 14 dagen een e-mail naar info@studyo-n.nl te sturen waarin uw naam en het ordernummer staan. U ontvangt dan een bevestiging van Byyon waarin staat hoe en naar welk adres u het pakketje kunt terugsturen (de verzendkosten zijn voor de klant). Na het ontvangen van deze bevestiging Heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Wanneer het product door ons in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.